Sacara otomatis SMC Line Produksi SMC saringan lambar cetakan sél

1. Sistem kontrol dikawasa ku program PLC, anu tiasa ngawujudkeun pamuatan otomatis.
2. résin munggaran dilebetkeun numutkeun jumlah rumus anu diatur ku program, sareng sacara otomatis dieureunkeun nalika jumlah rumus parantos kahontal, teras otomatis dieureunkeun nalika agén panyusutan anu low dilebetkeun kana jumlah formula.


Detil Produk

Pidéo

Brand aksésori

Tanda Produk

Fitur Pergaulan Resin Sapinuhna

1. Sistem kontrol dikawasa ku program PLC, anu tiasa ngawujudkeun pamuatan otomatis.

2. résin munggaran dilebetkeun numutkeun jumlah rumus anu diatur ku program, sareng sacara otomatis dieureunkeun nalika jumlah rumus parantos kahontal, teras otomatis dieureunkeun nalika agén panyusutan anu alit dilebetkeun kana jumlah formula.

3. Pelabuhan pakan résin, port umpan agén nyusut anu handap sareng port pakan styrene, port feed filler disimpen dina Stirring Kettle.

4. PLC tiasa nyimpen sababaraha resep SMC anu béda, anu tiasa dianggo numutkeun nomer.

5. Aduk ketel didamel tina 201 stainless steel pikeun katahanan.

6. résin diangkut nganggo pompa gir impor atanapi pompa sekrup kalayan laju aliran 4-6 méter kubik per jam.

7. Bohéng Ketel Aduk sareng bak panyimpenan résin ngagaduhan sénsor suhu pikeun ngawaskeun suhu témpél résin.

8. Tuang kalsium karbonat mangrupikeun cara nyeuseup vakum, sareng waktos ngecas unggal kalsium karbonat sakitar 10 menit.

Fitur Sistem Campuran Line Produksi Otomatis

1. Diwangun ku tilu sét pompa gir viskositas tinggi, mixer sareng sistem kontrol éléktronik

2. Pompa A, B, sareng C disetir ku motor servo. Dina kaayaan produksi, pompa B sareng C ngalacak pompa A pikeun ngawangun kontrol loop anu ditutup, sareng dilengkepan méter aliran massa kalayan presisi tilu sarébu.

3. B, pompa C hadir sareng laras debit, kapasitasna 100 liter sareng 50 liter

4. Pompa B sareng C sadayana diangkut ku pompa pengukur alat-alat Weiken AS. Pompa A nganggo pompa gear Wicken atanapi pompa sekrup impor. Pompa A, B, sareng C dilengkepan ku flowmeters pikeun ngawas laju aliran némpelkeun résin némpelkeun magnesia sareng témpél warna. Nalika salah sahiji komponén A, B, sareng C kaganggu, sistem online otomatis lirén.

Parameter

Nami

Unit

Nilai

Babasan

Ngaran mesin

Garis Produksi SMC

Modél

SMC-1200

Lebar pilem plastik

mm

1300

Pilem Max. diameter

mm

400

SMC Lambaran lébar

mm

Max. 1200

Produktivitas

m / h

3-700

Disaluyukeun

Résin témpél viskositas

Mpas

10000-35000

Numutkeun kana rumusna

Eusi serat 10% -40%

Numutkeun kabutuhan pangguna

Celah agul

mm

0,03

Modél Fiberglass

tex

2400-4800

Jumlah serat gelas

1 / set

32-42

2 sét

Panjangna Fiberglass

mm

12.5-25-37.5-50

Disetél ku agul

Slicer

Atur

2

Alat seragam dispersi serat

Atur

2

Alat béak

Atur

5

Laju zona nyelep

m / mnt

3-20

Disaluyukeun

Lebar zona bolong sabuk lebar

mm

1250

Dipping zona panjang

mm

5140

Kakuatan motor utama

KW

4.5

Motor servo

Motong motor

KW

2.2 * 2

Motor servo

Motor ngagulung

KW

2.2

Motor servo

Diménsi

mm

13500 x2400 x2800

Metode Warna & MgO Loading

Manual

Gambar Mesin

SMC-1200 Mesin Lambaran

 、
image1
image2 image3
image4 image5
image6 image7

2000L Aduk ketel (2 sét motor 22KW sareng 2 sét réditor)

 image8

image9

22KW Speed ​​High Disperser & 150L Mixing Drum (stainless steel)

 image8

image9

Asesoris Otomatis

 image8

 

Ketel aduk

 image8

 

Ketel aduk

 image8

 

Disperser gancang

 image8

 

Méter aliran presisi tinggi

 image8

 

Méter aliran presisi tinggi

 image8

 

Fkontrol low


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Pompa mérek gir

    image8image8

    USA VIKING / Perancis PCM

    image8image8

    Motor Servo

    image8

    Inovansi

    image8

    Sensor tekenan

    image8

    Swiss TRAFAG

    image8

    Tekanan Gage

    image8

    SYCIF

    image8

    Supir Servo

    image8image8

    Inovansi

    image8

    PLC

    image8

    SIEMENS

    image8

    HMI

    image8

    SIEMENS

    image8

    Ngalihkeun catu daya

    image8

    Hartosna

    image8

    Alat-alat listrik volt low

    image8

    Schneider / CHNT

    image8image8

    Méter aliran

    image8

    IKHLAS

    image8
  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk