• ZHENGXI HYDRAULIC ZHENGXI HYDRAULIC

    ZHENGXI HYDRAULIC

    Produk utama perusahaan, sapertos tekanan hidrolik komposit, tekanan hidrolik tarik [...]Maca deui
  • Zhengxi Robotics Zhengxi Robotics

    Zhengxi Robotics

    Fokus kana alat-alat hidrolik alat-alat otomatis periferal sareng bengkel anu teu dijalankeun.Maca deui
  • Zhengxi Smart Zhengxi Smart

    Zhengxi Smart

    Fokus kana jasa saatos-penjualan Suplai suplai suku cadang. Sadaya padamel perusahaan [...]Maca deui

Hidrolik Chengdu Zhengxi

Éta parantos ngajaga kerjasama anu caket sareng seueur universitas negeri anu terkenal sareng lembaga panilitian salami lami sareng komitmen pikeun janten pelopor téknologi dina industri mesin hidrolik.

KAMI DUNYA

Produk utama perusahaan, sapertos tekanan hidrolik komposit, tekanan hidrolik tarik, bubuk ngabentuk tekenan hidrolik, penempaan tekanan hidrolik, sareng ngalereskeun tekanan hidrolik, parantos ditampi ku palanggan domestik sareng asing.
Asphalt_Plant_map_2
  • Plant Size Plant Size

    Ukuran Tutuwuhan

    Tutuwuhan 1: 9000SQM Tutuwuhan 2: 48000SQM
  • Staff Staff

    Pagawe

    Sakitar 150 jalma
  • Precision Machineries Precision Machineries

    Mesin Precision

    Langkung 60 set
  • 12000000USD 12000000USD

    12000000USD

    Nilai Mesin Kaluaran di 2017

Naon Kami Naha

Prosés mesin panggedéna sareng lengkep di propinsi Sichuan

KUMAHA urang jalan

  • 01

    Desain

  • 02

    Motong

  • 03

    Las

Parusahaan urang

Chengdu Zhengxi Hidrolik Equipment Manufaktur Co., Ltd. perenahna di Qingbaijiang Free Trade Zone of Chengdu. Perusahaan nutupan legana 45,608 méter pasagi, kalebet daérah bengkel beurat 30.400 méter pasagi. Éta produsén propésional skala besar tina tekanan hidrolik di Cina. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 100 insinyur sareng teknisi sareng puluhan patén-patén penemuan nasional. Éta parantos ngajaga kerjasama anu caket sareng seueur universitas negeri anu terkenal sareng lembaga panilitian salami lami sareng komitmen pikeun janten pelopor téknologi dina industri mesin hidrolik.

PRODUK

Produk utama perusahaan, sapertos tekanan hidrolik komposit, tekanan hidrolik tarik, bubuk ngabentuk tekenan hidrolik, penempaan tekanan hidrolik, sareng ngalereskeun tekanan hidrolik, parantos ditampi ku palanggan domestik sareng asing.

CABANG

Dina raraga ngalayanan palanggan anu langkung saé, Zhengxi Group ogé parantos ngadegkeun dua cabang: Chengdu Zhengxi Robotics Co., Ltd.-fokus kana alat-alat hidrolik alat-alat otomatis periferal sareng bengkel anu teu dijalankeun; Chengdu Zhengxi Smart Technology Co., Ltd.-museur kana layanan purna jual Ngarojong suplai suku cadang. Sadaya padamel perusahaan ngadamel upaya anu teu tetep pikeun "Zhengxi" pikeun janten mérek anu kasohor sacara internasional!

KUALITAS LUHUR

Perusahaan kami ngamaksimalkeun panggunaan standar nasional sareng industri, ketat ngadalikeun unggal prosés, ngajamin kualitas unggal komponén. Saatos alat-alatna disodorkeun ka palanggan kami, kami bakal ngalakukeun sakumpulan survey ngeunaan kinerja alat-alat kami, teras ningkatkeun téknologi sareng kualitas kami. Kami ogé ngagaduhan sertipikat ISO9001: 2008 sareng CE. Perusahaan mangrupikeun panggedéna sareng prosés mesin anu lengkep di propinsi Sichuan.

Kontrol kualitas

Pabrik pencét hidrolik Chengdu Zhengxi pinuh ngalaksanakeun sistem kualitas ISO9001 sareng mastikeun ngalaksanakeun tilu pamariksaan dina produksi, nyaéta pamariksaan bahan baku, pamariksaan prosés, sareng pamariksaan pabrik; ukuran sapertos pamariksaan diri, silih pamariksaan, sareng pamariksaan khusus ogé diadopsi dina prosés sirkulasi produksi pikeun mastikeun kualitas produk. Pastikeun yén produk anu sanés henteu ninggali pabrik. Ngatur produksi saluyu sareng sarat pangguna sareng standar nasional anu relevan, nyayogikeun produk, sareng mastikeun yén produk anu disayogikeun mangrupikeun produk anu énggal sareng henteu dianggo, sareng didamel nganggo bahan baku sareng téknologi canggih pikeun mastikeun yén kualitas produk, spésifikasi sareng performa saluyu sareng syarat pangguna. Barangna kedah diangkut dina cara anu pas, sareng bungkus sareng nyirianna kedah sesuai sareng standar nasional sareng syarat pangguna.

  • OUR COMPANY OUR COMPANY

    Parusahaan urang

  • PRODUCT PRODUCT

    PRODUK

  • BRANCHES BRANCHES

    CABANG

  • HIGH QUALITY HIGH QUALITY

    KUALITAS LUHUR

  • QUALITY CONTROL QUALITY CONTROL

    Kontrol kualitas