Pencét hidrolik teken jero

  • 4 column deep drawing hydraulic press

    Pencét hidrolik gambar 4 kolom jero

    Mesin pencét teken 4 kolom jero utamina cocog pikeun prosés bagian lambar logam sapertos manjang, bending, crimping, forming, blanking, punching, correction, sareng sajabana, sareng utamina dianggo pikeun manjang gancang sareng ngabentuk lambar logam.
  • H frame metal deep drawing hydraulic press

    H pigura logam jero teken pencét hidrolik

    Mesin pencét teken jero pigura H khususna cocog pikeun prosés bagian lambar logam sapertos manjang, bending, crimping, forming, blanking, punching, correction, sareng sajabana, sareng utamina dianggo pikeun manjang gancang sareng ngabentuk lambar logam.
    Mesin pencét dirancang salaku H-frame dirakit anu ngagaduhan kaku sistem anu paling saé, presisi tinggi, umur panjang sareng reliabilitas anu luhur, sareng dianggo pikeun mencét bagian-bagian lambar logam sareng tiasa nyumponan paménta produksi dina 3 pergeseran / dinten.