Warta

  • Talk on the corrosion resistance of SMC composite materials

    Ngobrol ngeunaan résistansi korosi tina bahan komposit SMC

    SMC mangrupikeun singketan tina sékrési cetakan Lambaran, bahan komposit SMC, sanyawa citakan SMC atanapi sékrési cetakan lambar (biasa dikenal salaku bahan FRP). Bahan baku utami diwangun ku SMC benang khusus, résin henteu jenuh, aditif shrinkage low, pangisi sareng sagala rupa aditif. SMC gaduh t ...
    Maca deui
  • SMC composite material pickup truck back bucket molding case

    Truk bahan komposit SMC truk pickup balik ember bisi citakan

    Pasar otomatis parantos lebet kana pamutahiran gancang, sareng kaseueuran perusahaan otomatis terus-terusan milari poin jual anu énggal. Diantarana, mobil ringan tina mobil parantos janten salah sahiji fokus sadaya perusahaan mobil. Kaseueuran perusahaan mobil fokus kana ngirangan beurat rorongkong ka pro ...
    Maca deui
  • How to adjust the balance of a four-column hydraulic press?

    Kumaha nyaluyukeun kasaimbangan pers hidrolik opat kolom?

    Ngeunaan pangaluyuan paralelisme mesin hidrolik, paralelisme slaider sareng méja kerja kedah disaluyukeun heula ku nyaluyukeun kacang dina balok luhur, supados mesin presisi pangaluyuan tiasa ngagaduhan pondasi anu langkung saé. Teras setelkeun peralatanna kana ...
    Maca deui
  • How to operate the four-column hydraulic press to reduce noise

    Kumaha carana ngoperasikeun pencét hidrolik opat kolom pikeun ngirangan noise

    Unsur penting tina prosés operasi hidrolik pencét tilu-balok sareng opat kolom parantos dipikaterang lami: 1. Nangtukeun leungitna kakuatan sareng naékna suhu sistem hidrolik. Upami karugian ageung sareng suhu naék, éta bakal mangaruhan operatio normal ...
    Maca deui
  • Servo hydraulic machine precision control and advantages

    Mesin servo hidrolik kontrol presisi sareng kaunggulan

    Servo hidrolik pencét cocog pikeun manjang, bending, flanging, extrusion tiis, blanking sareng prosés sanés bahan-bahan logam, sareng cocog pikeun menerkeun pers-pas, mencét produk bubuk, produk anu kasar, sareng pencét-form produk palastik sareng bahan insulasi . Dimana ...
    Maca deui
  • Powder metallurgy compression molding process

    Prosés kapang komprési Metalurgi bubuk

    Metalurgi bubuk (Metalurgi bubuk, anu disebat PM) mangrupikeun téknologi metalurgi dimana bubuk logam (atanapi campuran bubuk logam sareng bubuk non-logam) dianggo salaku bahan baku pikeun ngabentuk produk logam atanapi bahan ngalangkungan ngabentuk, nyaring atanapi panas ngabentuk. Produk bubuk metalurgi ...
    Maca deui
  • Zhengxi International Powder Metallurgy Exhibition ended perfectly

    Pameran Metalurgi Bubuk Internasional Zhengxi réngsé sampurna

    Bubuk Metalurgi Semén Carbide sareng Paméran Keramik Canggih Paméran éta narik langkung ti 600 perusahaan ti daérah anu béda pikeun ilubiung dina paméran éta. Popularitas adeganna luhur, sareng pemirsa aya dina aliran anu teu aya tungtungna. Élit penjualan Zhengxi parantos ngaku ...
    Maca deui
  • ZHENGXI ‖ 2021 China International Powder Metallurgy Cemented Carbide and Advanced Ceramics Exhibition

    ZHENGXI ‖ 2021 Cina Internasional Bubuk Metalurgi Semén Karbida sareng Paméran Keramik Canggih

    Papanggih 2021 Cina Internasional Bubuk Metalurgi Cemented Carbide sareng Majelis Pameran Tanggal Pameran: Mei 23-25, 2021 Alamat: Shanghai World Expo Exhibition Hall No. 1099, Guozhan Road, Pudong New Area, Shanghai Booth No .: Aula 1, B176 ★ Powder metalurgi téknologi ...
    Maca deui
  • BMC Hydraulic press forming process method

    Metoda prosés ngabentuk hidrolik BMC

    BMC mangrupikeun singketan tina serat gelas bertulang plastik poliéster téstéstétolémat, sareng ayeuna mangrupikeun jinis palastik thermosetting bertulang. Fitur sareng aplikasi BMC BMC ngagaduhan sipat fisik, listrik sareng mékanis anu saé, janten ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Application status and development direction of FRP/composite materials in automobile industry

    Status aplikasi sareng arah pangembangan FRP / bahan komposit dina industri mobil

    Salaku bahan ringan anu penting pikeun mobil pikeun ngagentos waja ku plastik, bahan FRP / komposit caket pisan hubunganana sareng hemat énergi mobil, perlindungan lingkungan sareng kaamanan. Pamakéan serat kaca bertulang plastik / bahan komposit pikeun ngadamel cangkang awak mobil a ...
    Maca deui
  • Main considerations for SMC auto parts compression molding machine

    Pertimbangan utama pikeun mesin citakan komprési bagian otomatis SMC

    1. T tonage peralatan Nalika milih prosés nyetak produk komposit SMC / GRP, ton-ton pencét hidrolik (cet cetakan) tiasa dipilih numutkeun tekanan unit anu produkna paling henteu. Pikeun produk éksentris atanapi produk kalayan ukuran jero anu ageung dimana ...
    Maca deui
  • Problems and solutions that easily occur in the SMC molding process

    Masalah sareng solusi anu gampang kajantenan dina prosés nyetak SMC

    Masalah anu sigana bakal kajantenan dina prosés nyetak SMC nyaéta: lepuh sareng buncit internal dina permukaan produk; perang sareng deformasi produk; retakan dina produk saatos waktos, sareng paparan serat parsial produk. Alesan pikeun phenome patali ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3