Garis produksi otomatis

  • Automatic SMC Production Line SMC machine sheet molding compound

    Sacara otomatis SMC Line Produksi SMC saringan lambar cetakan sél

    1. Sistem kontrol dikawasa ku program PLC, anu tiasa ngawujudkeun pamuatan otomatis.
    2. résin munggaran dilebetkeun numutkeun jumlah rumus anu diatur ku program, sareng sacara otomatis dieureunkeun nalika jumlah rumus parantos kahontal, teras otomatis dieureunkeun nalika agén panyusutan anu low dilebetkeun kana jumlah formula.
  • Automatic production line

    Garis produksi otomatis

    Mesin ieu utamina cocog pikeun bahan cetakan komposit; alat-alat na ngagaduhan sistem anu kaku sareng presisi tinggi, hirup tinggi sareng reliabilitas tinggi. Prosés pikeun pérs panas ngabentuk sadayana ngahasilkeun 3 pergeseran / dinten.