Bubuk ngabentuk pencét hidrolik

  • Metal powder forming hydraulic press

    Bubuk logam ngabentuk pencét hidrolik

    Pencét hidrolik metalurgi bubuk disebut ogé bubuk garing ngabentuk pencét hidrolik. Rangkaian tekenan hidrolik ieu biasana hidrolik, kalayan gancang ngabentuk, konsumsi kakuatan rendah, struktur produk seragam sareng kakuatan anu saé.
  • Automatic Ferrite Magnetic Hydraulic Press

    Pencét hidrolik hidrolik Ferrite otomatis

    Komponén mesinna: pencét (kalebet pakét kawat magnet), stasiun pompa hidrolik, kabinet kontrol listrik, sistem suntikan sareng pergaulan, tank vakum; pigura kapang, otomatis kosong nyandak mesin.
  • Salt block hydraulic press

    Pencét uyah pencét hidrolik

    ZHENGXI HYDRAULIC desain khusus pencét hidrolik Yz 79 pikeun BLOK GARAM. Mesin urang dicirikeun ku operasi anu stabil sareng gancang gancang, anu tiasa ngahontal siklus tunggal 15 detik, sareng asesoris anu dianggo ku mesin tiasa langkung tahan kana korosi. Éta cocog pikeun produksi masal blok uyah