Ngeunaan ZHENGXI

Wilujeng sumping di Zhengxi

Chengdu Zhengxi Hidrolik Equipment Manufaktur Co., Ltd. perenahna di Zona Perdagangan Bebas Qingbaijiang éndah Chengdu. Perusahaan nutupan legana 45,608 méter pasagi, kalebet daérah bengkel beurat 30.400 méter pasagi. Éta produsén propésional skala besar tina tekanan hidrolik di Cina. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 100 insinyur sareng teknisi sareng puluhan patén-patén penemuan nasional. Éta parantos ngajaga kerjasama anu caket sareng seueur universitas negeri anu terkenal sareng lembaga panilitian salami lami sareng komitmen pikeun janten pelopor téknologi dina industri mesin hidrolik.

Produk utama perusahaan, sapertos tekanan hidrolik komposit, tekanan hidrolik tarik, bubuk ngabentuk tekenan hidrolik, penempaan tekanan hidrolik, sareng ngalereskeun tekanan hidrolik, parantos ditampi ku palanggan domestik sareng asing.

Dina raraga ngalayanan palanggan anu langkung saé, Zhengxi Group ogé parantos ngadegkeun dua cabang: Chengdu Zhengxi Robotics Co., Ltd.-fokus kana alat-alat hidrolik alat-alat otomatis periferal sareng bengkel anu teu dijalankeun; Chengdu Zhengxi Smart Technology Co., Ltd.-museur kana layanan purna jual Ngarojong suplai suku cadang. Sadaya padamel perusahaan ngadamel upaya anu teu tetep pikeun "Zhengxi" pikeun janten mérek anu kasohor sacara internasional!

Kualitas luhur

Perusahaan kami ngamaksimalkeun panggunaan standar nasional sareng industri, ketat ngadalikeun unggal prosés, ngajamin kualitas unggal komponén. Saatos alat-alatna disodorkeun ka palanggan kami, kami bakal ngalakukeun sakumpulan survey ngeunaan kinerja alat-alat kami, teras ningkatkeun téknologi sareng kualitas kami. Kami ogé ngagaduhan sertipikat ISO9001: 2008 sareng CE. Perusahaan mangrupikeun panggedéna sareng prosés mesin anu lengkep di propinsi Sichuan.

Cekap Tinggi

Perusahaan urang gaduh langkung ti 60 sét pakakas mesin anu pas. Saperti bubut tugas beurat Jepang, Bubut vertikal, Sanyawa boring sareng mesin panggilingan, coét sareng sajabana Sareng ogé sareng tim téknis anu unggul, langkung ti 100 staf téknis profesional. Aranjeunna bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngadamel peralatan anu saé pikeun konsumén kami. Kami gaduh departemén saatos jual anu independen, jasa saurna jual komprehensif pikeun konsumén. Dina 2 jam saatos nampi telepon perbaikan, masalahna ngahontal dina 8 jam di Propinsi Sichuan sareng dina 48 jam sacara nasional. Sareng insinyur kami bakal nyayogikeun jasa luar negeri ogé.

Klién Kira-kira The Dunya

Didatangan pabrik palanggan kami sakitar dunya

image23
132

Perusahaan Kabudayaan

Visi

Ngadamel mérek terkenal di industri.

Misi

Nyayogikeun mesin anu paling aman, paling stabil sareng éfisiénasi.

Nilai Inti

Mayar sami sareng pengembalian, harga sami sareng nilai, sareng ngajantenkeun padamel, palanggan, shareholder, sareng panyadia kaayaan win-win.