Pencét panto hidrolik embossing

  • door embossing machine

    mesin embossing panto

    Mesin ieu utamina cocog pikeun embossing panto logam. Alat-alatna ngagaduhan sistem anu kaku sareng presisi tinggi, hirup tinggi sareng reliabilitas tinggi. Prosés embossing pikeun bagian lambar logam minuhan 3 pergeseran / produksi dinten ..