Panas Pencét Hidrolik Pencét

  • Hot Forging Hydraulic Press

    Panas Pencét Hidrolik Pencét

    Forging panas dilakukeun di luhur suhu recrystallization logam. Ningkatkeun suhu tiasa ningkatkeun palastik tina logam, anu kondusif pikeun ningkatkeun kualitas internal tina bahan damel sareng janten sesah pikeun rengat. Suhu tinggi ogé tiasa ngirangan résistansi deformasi tina logam sareng ngirangan ton ton mesin penempaan anu diperyogikeun.