H pigura logam jero teken pencét hidrolik

Mesin pencét teken jero pigura H khususna cocog pikeun prosés bagian lambar logam sapertos manjang, bending, crimping, forming, blanking, punching, correction, sareng sajabana, sareng utamina dianggo pikeun manjang gancang sareng ngabentuk lambar logam.
Mesin pencét dirancang salaku H-frame dirakit anu ngagaduhan kaku sistem anu paling saé, presisi tinggi, umur panjang sareng reliabilitas anu luhur, sareng dianggo pikeun mencét bagian-bagian lambar logam sareng tiasa nyumponan paménta produksi dina 3 pergeseran / dinten.


Detil Produk

Pidéo

Merek komponén

Tanda Produk

Mesin pencét teken jero pigura H khususna cocog pikeun prosés bagian lambar logam sapertos manjang, bending, crimping, forming, blanking, punching, correction, sareng sajabana, sareng utamina dianggo pikeun manjang gancang sareng ngabentuk lambar logam.

Mesin pencét dirancang salaku H-frame dirakit anu ngagaduhan kaku sistem anu paling saé, presisi tinggi, umur panjang sareng reliabilitas anu luhur, sareng dianggo pikeun mencét bagian-bagian lambar logam sareng tiasa nyumponan paménta produksi dina 3 pergeseran / dinten.

Struktur jeung Komposisi

image1

Parameter Mesin

 Nami

Unit

Nilai

Nilai

Nilai

Nilai

Modél

Yz27-1250T

Yz27-1000T

Yz27-800T

Yz27-200T

Tekanan silinder utama

KN

12500

1000

8000

2000

Maot kakuatan Kusén

KN

4000

3000

2500

500

Max. tekanan cair

MPa

25

25

25

25

Beurang

mm

2200

2100

2100

1250

Stroke silinder utami

mm

1200

1200

1200

800

Maot Bantalan

mm

350

350

350

250

Ukuran méja

LR

mm

3500

3500

3500

2300

FB

mm

2250

2250

2250

1300

Maot ukuran bantal

LR

mm

2620

2620

2620

1720

FB

mm

1720

1720

1720

1070

Laju ngageser

Turun

mm / s

500

500

500

200

Balik deui

mm / s

300

300

300

150

Pagawean

mm / s

10-35

10-35

10-35

10-20

Laju ngusir

Ngusir

mm / s

55

55

55

50

Balik deui

mm / s

80

80

80

60

Jarak obah méja

mm

2250

2250

2250

1300

Beban workbench

T

40

40

40

20

Motor servo

Kw

140

110

80 + 18

22

Beurat mesin

T

130

110

90

20

Rincian Bantal Maot

image2

Tihang

composite hydraulic press (46)
composite hydraulic press (47)

Kolom pituduh (tihang) bakal didamel tina C45 baja penempaan panas sareng gaduh ketebalan palapis Chrome hese 0,08mm. Sareng ngalakukeun pengerasan sareng panyuburan. Panangan leungeun baju ngadopsi leungeun baju pituduh tambaga, anu langkung tahan maké sareng ningkatkeun stabilitas mesin

Platen

image5

Platen mesin ieu dilas ku Q345B pelat waja kalayan kandelna 120mm. Sakabeh mesin diperlakukeun pikeun ngirangan setrés las sareng ningkatkeun stabilitas mesin. Permukaan platen diolah ku coét anu ageung, sareng rata tiasa ngahontal0,003mm.

Proyék Sarua

image8
image6
image7

Aplikasi

image35

Awak utama

Desain sakabeh mesin ngadopsi desain optimasi komputer sareng nganalisa kalayan unsur kawates. Kakuatan sareng kaku alatna saé, sareng penampilan na saé.

image36

Silinder

Bagéan

Feature

Tong Silinder

Dijieun ku 45 # baja palsu, quenching sareng tempering

 

Grinding rupa saatos digulung

Rod Piston

Dijieun ku 45 # baja palsu, quenching sareng tempering

Beungeut digulung teras disalurkeun Chrome pikeun mastikeun karasa permukaan luhur HRC48 ~ 55

Kasarasan≤ 0.8

Segel

Ngadopsi cincin segel kualitas merek Jepang NOK

Piston

Ditungtun ku plating tambaga, tahan maké anu saé, mastikeun operasi jangka panjang silinder

 

Sistem Servo

1. Komposisi Sistem Servo

image37

2. Komposisi Sistem Servo

Nami

Mbau

Picture

Akauntungan

HMI

Siemens

 

 frame (52)

 

Kahirupan tombol dites sacara ketat, sareng henteu ruksak ku mencét 1 juta kali. 

Pitulung tina kasalahan layar sareng mesin, ngajelaskeun fungsi layar, ngajelaskeun alarm mesin, sareng ngabantosan pangguna pikeun gancang nganggo mesin

 

Nami

Mbau

Picture

Akauntungan

PLC

Siemens

frame (52)

 

Garis akuisisi penguasa éléktronik diolah sacara mandiri, kalayan kamampuan anti gangguan anu kuat 

Kontrol digital tina servo drive sareng integrasi sareng drive

 

Supir Servo

 

 

YASKAWA

 

 

frame (52)

 

Kapasitor busbar sacara sakabéhna ditingkatkeun pisan, sareng kapasitor kalayan adaptasi suhu anu langkung ageung sareng umur jasa langkung lami dianggo, sareng kahirupan téoritis ningkat ku 4 kali; 

 

Respon dina 50Mpa nyaéta 50ms, tekanan overshoot nyaéta 1.5kgf, waktos relief tekanan nyaéta 60ms, sareng fluktuasi tekanan nyaéta 0,5kgf.

 

Motor Servo

 

Rangkaian Tahap

 

frame (52)

 

Desain simulasi dilaksanakeun ku parangkat lunak Ansoft, sareng kinerja éléktromagnétik langkung unggul; Ngagunakeun ékspansi NdFeB kinerja tinggi, leungitna beusi alit, épisiénna langkung luhur, sareng panasna langkung alit;

 

3. Kaunggulan tina System Servo

Hemat énergi

image42
image43

Dibandingkeun sareng sistem pompa variabel tradisional, sistem pompa minyak servo ngagabungkeun karakteristik régulasi gancang henteu gancang tina motor servo sareng karakteristik tekanan minyak ngatur nyalira tina pompa minyak hidrolik, anu nyandak poténsi hemat énergi ageung, sareng énergi tingkat hemat tiasa ngahontal dugi ka 30% -80%.

Cekap

image44
image45

Laju réspon gancang sareng waktos responsna pondok tina 20ms, anu ningkatkeun kagancangan réspon sistem hidrolik.

Precision

Laju réspon gancang ngajamin akurasi muka sareng nutup, akurasi posisi tiasa ngahontal 0.1mm, sareng posisi posisi posisi khusus akurasi tiasa ngahontal ± 0,01mm.

Modél algoritma PID presisi tinggi, réspon tinggi mastikeun tekanan sistem anu stabil sareng turun naek tekanan kirang ti ± 0,5 bar, ningkatkeun kualitas produk.

Perlindungan lingkungan

Noise: Sora rata-rata sistem servo hidrolik nyaéta 15-20 dB langkung handap tina pompa variabel asli.

Suhu: Saatos sistem servo dianggo, suhu minyak hidrolik diréduksi sacara umum, anu ningkatkeun umur segel hidrolik atanapi ngirangan kakuatan tina cooler.

Alat Kasalametan

frame-1

Poto-Kaamanan Pangawal Éléktrik Poto-Listrik

frame-2

Ngageser Ngonci dina TDC

frame-3

Stand Operasi Dua Tangan

frame-4

Sirkuit Asuransi Pendukung Hidrolik

frame-5

Perlindungan Overload: Valve Kasalametan

frame-6

Alarm Tingkat Cair: Tingkat minyak

frame-7

Perhatosan suhu minyak

frame-8

Masing-masing bagian listrik ngagaduhan perlindungan anu kaleuleuwihi

frame-9

Blok kaamanan

frame-10

Kacangan konci disayogikeun pikeun bagian anu tiasa dialihkeun

Sagala aksi pers ngagaduhan fungsi interlock kaamanan, sapertos meja kerja anu tiasa dipindahkeun moal jalan kecuali bantal balik ka posisi awal. Geser teu tiasa mencét nalika méja gerak anu dipindahkeun mencét. Nalika operasi konflik lumangsung, alarem ditingali dina layar sentuh sareng nunjukkeun naon konflikna.

Sistem Hidrolik

image56

Fitur

1. Tangki minyak parantos disetél sistem panyaring pendinginan paksaan (parangkat pendingin cai tipe pelat industri, mendingan ku cai sirkulasi, suhu minyak≤55 ℃, pastikeun mesin tiasa teras-terasan mencétan 24 jam.)

2. Sistem hidrolik ngadopsi sistem kontrol klep kartrid terpadu kalayan gancang réspon gancang sareng efisiensi transmisi tinggi.

3. Tangki minyak dilengkepan saringan hawa pikeun komunikasi sareng luar pikeun mastikeun yén minyak hidrolik henteu tercemar.

4. Patalina antara klep keusikan sareng tanki bahan beuleum nganggo sendi anu fleksibel pikeun nyegah geter tina dikirimkeun ka tanki bahan beuleum sareng lengkep ngabéréskeun masalah kabocoran minyak.

image57

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Sistem kontrol hidrolik

    Motor Servo

     frame (23)

    Italia FASA

     frame (23)

    Sensor tekenan

     frame (23)

    Swiss TRAFAG

     frame (23)

    Pompa minyak

     frame (23)

    USA PARKER

     frame (23)

    Klep

     frame (23)

    Rexroth

     frame (23)

    Segel

     frame (23)

    Jepang NOK

     frame (23)

    Nyaring

     frame (23)

    Italia UFI

     frame (23)

    Langkung tiis

    Cai leuwih tiis

    RUIJIA

    Pilihan

    Sistem kontrol listrik

    Supir Servo

     frame (23)frame (23)

    YASKAWA

     frame (23)

    PLC

     frame (23)

    Siemens

     frame (23)

    HMI

     frame (23)

    Siemens

      frame (23)

    Ngalihkeun catu daya

     frame (23)

    Hartosna

     frame (23)

    Alat-alat listrik volt low

     frame (23)

    Schneider

     frame (23)

    Sensor pamindahan (opsional)

     frame (23)

    NOVO / MIRAN

     frame (23)frame (23)frame (23)
  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami