Mesin bending CNC

  • CNC Bending Machine

    Mesin Bending CNC

    Fitur mesin: 1. Brand anyar desain Éropa desain kalayan kecepatan luhur, presisi tinggi na kaku tinggi 2. Pigura dilas ku baja kakuatan tinggi, kalayan stabilitas anu langkung luhur sareng umur anu langkung lami 3. Ngagunakeun téknologi pompa servo pangénggalna, dianggo dina paménta ngahémat listrik sareng bahan bakar 4. Mibanda lingkungan interaksi manusa-komputer anu ramah, presisi kontrol tinggi sareng program anu merenah 5. Nganggo workbench kompensasi presisi tinggi integral, produkna langkung stabil parameter Mesin se ...