Pencét hidrolik SMC BMC komposit

Mesin pencét hidrolik kami cocog pikeun nyetak bahan komposit:
Komponén SMC (Lambaran Mold Sanyawa)
Komponén BMC (Bulk Mould Compound)
Komponén RTM (Resin Transfer Molding)
Sistem anu béda dianggo, gumantung kana sarat komponén sareng prosés produksi. Hasilna: Pangalusna kualitas bagian sareng reliabilitas produksi maksimal - pikeun épisiénsi ékonomi anu langkung ageung sareng produktivitas maksimum.


Detil Produk

Pidéo

Komponén Merk

Tanda Produk

ZHENGXI SMC BMC Hydraul Press Press disebut ogé komposit hidrolik cetakan pencét, éta dilarapkeun dina komprési nyetak bahan komposit sapertos SMC, BMC, FRP, GRP sareng sajabina. Pers SMC Forming press and press kami nawiskeun komposit pikeun kamampuan produksi anu hadé, ogé ngalereskeun sareng ningkatkeun pilihan. Kami nyayogikeun mesin cetak cetakan hidrolik khusus, sareng ZHENGXI ogé nyayogikeun daptar komprehensif ngeunaan pilihan perbaikan sareng pamutahiran pikeun tekanan cetakan komprési anu aya dina sadaya modél sareng modél. Pencét cetakan hidrolik kami digunakeun pikeun ngahasilkeun rupa-rupa otomotif inovatif, aeroangkasa, industri jsb.

Fitur Mesin

Itipna dianggo pikeun integral ngawangun thermosetting (FRP) plastik sareng produk termoplastik. Cocog pikeun ngabentuk SMC, BMC, DMC, GMT sareng bohlam sareng lambar anu sanés.

Sistem Hydraulik dipasang di luhur kalayan platform perawatan, ramah lingkungan, low noise sareng gampang dirawat.

 Tekanan gancang-tahap sababaraha tahap ngabentuk, waktos diséépkeun ditangtoskeun.

 Kalayan fungsi kapang pembukaan lambat tekanan tinggi, cocog pikeun produk tinggi.

Respons gancang tina sistem, sistem kontrol angka.

Dina Gambar Situs

composite hydraulic press (2)
composite hydraulic press (3)
composite hydraulic press (1)
composite hydraulic press (4)

Aplikasi

Mesin ieu utamina cocog pikeun bahan cetakan komposit; alat-alat na ngagaduhan sistem anu kaku sareng presisi tinggi, hirup tinggi sareng reliabilitas tinggi. Prosés pikeun pérs panas ngabentuk sadayana ngahasilkeun 3 pergeseran / dinten.

composite hydraulic press (6)
composite hydraulic press (5)

Standar Manufaktur

JB / T3818-99        Kaayaan téknis pencét hidrolik
GB / T 3766-2001     Syarat téknis umum pikeun sistem hidrolik
GB5226.1-2002      Kasalametan mesin-Mékanis sareng alat listrik-Bagéan 1: Syarat téknis umum
GB17120-97        Persyaratan téknik kaamanan mesin pencét
JB9967-99          Wates sora mesin hidrolik
JB / T8609-97        Pencét mesin las kaayaan téknis

Gambar 3D

composite hydraulic press (7)

H tipe pigura

composite hydraulic press (8)

4 jinis kolom

Parameter Mesin

Item Unit YZ71-4000T YZ71-3000T YZ71-2500T YZ71-2000T YZ71-1500T YZ71-1000T
Tekanan kN 40000 30000 25000 20000 15000 10000
Max. tekanan cair Mpa 25 25 25 25 25 25
Beurang Ibu 3500 3200 3000 2800 2800 2600
Stroke Ibu 3000 2600 2400 2200 2200 2000
Ukuran méja damel Ibu 4000 × 3000 3500 × 2800 3400 * 2800 3400 * 2600 3400 * 2600 3400 * 2600
Jangkungna luhur taneuh Ibu 12500 11800 11000 9000 8000 7200
Jero Yayasan mm 2200 2000 1800 1600 1500 1400
Laju turun Ibu / s 300 300 300 300 300 300
Laju digawé Ibu / s 0,5-5 0,5-5 0,5-5 0,5-5 0,5-5 0,5-5
Laju mulang Ibu / s 150 150 150 150 150 150
Total Kakuatan kW 175 130 120 100 90 60

Awak utama

Desain sakabeh mesin ngadopsi desain optimasi komputer sareng nganalisa kalayan unsur kawates. Kakuatan sareng kaku alatna saé, sareng penampilan na saé. Sadaya bagian dilas tina awak mesin dilas ku pelat waja baja kualitas luhur Q345B, anu dilas ku karbon dioksida pikeun mastikeun kualitas las.

image36

Silinder

Bagéan

Feature

Tong Silinder

  1. Dijieun ku 45 # baja palsu, quenching sareng tempering
  2. Grinding rupa saatos digulung

Rod Piston

  1. Didamel ku beusi tuang Chilled, quenching sareng tempering
  2. Beungeut digulung teras disalurkeun Chrome pikeun mastikeun karasa permukaan luhur HRC48 ~ 55
  3. Kasarasan 0.8

Segel

Ngadopsi cincin segel kualitas merek Jepang NOK

Piston

Ditungtun ku plating tambaga, tahan maké anu saé, mastikeun operasi jangka panjang silinder

Tihang

composite hydraulic press (46)
composite hydraulic press (47)

Kolom pituduh (tihang) bakal didamel tina C45 baja penempaan panas sareng gaduh ketebalan palapis Chrome hese 0,08mm. Sareng ngalakukeun pengerasan sareng panyuburan. Panangan leungeun baju ngadopsi leungeun baju pituduh tambaga, anu langkung tahan maké sareng ningkatkeun stabilitas mesin

Sistem Servo

1. Komposisi Sistem Servo

image37

2. Komposisi Sistem Servo

Nami

Mbau

Picture

Akauntungan

HMI

Siemens

 

 frame (52)

 

Kahirupan tombol dites sacara ketat, sareng henteu ruksak ku mencét 1 juta kali. 

Pitulung tina kasalahan layar sareng mesin, ngajelaskeun fungsi layar, ngajelaskeun alarm mesin, sareng ngabantosan pangguna pikeun gancang nganggo mesin

 

Nami

Mbau

Picture

Akauntungan

PLC

Siemens

frame (52)

 

Garis akuisisi penguasa éléktronik diolah sacara mandiri, kalayan kamampuan anti gangguan anu kuat 

Kontrol digital tina servo drive sareng integrasi sareng drive

 

Supir Servo

 

 

YASKAWA

 

 

frame (52)

 

Kapasitor busbar sacara sakabéhna ditingkatkeun pisan, sareng kapasitor kalayan adaptasi suhu anu langkung ageung sareng umur jasa langkung lami dianggo, sareng kahirupan téoritis ningkat ku 4 kali; 

 

Respon dina 50Mpa nyaéta 50ms, tekanan overshoot nyaéta 1.5kgf, waktos relief tekanan nyaéta 60ms, sareng fluktuasi tekanan nyaéta 0,5kgf.

 

Motor Servo

 

Rangkaian Tahap

 

frame (52)

 

Desain simulasi dilaksanakeun ku parangkat lunak Ansoft, sareng kinerja éléktromagnétik langkung unggul; Ngagunakeun ékspansi NdFeB kinerja tinggi, leungitna beusi alit, épisiénna langkung luhur, sareng panasna langkung alit;

 

3. Kaunggulan tina System Servo

Hemat énergi

image42
image43

Dibandingkeun sareng sistem pompa variabel tradisional, sistem pompa minyak servo ngagabungkeun karakteristik régulasi gancang henteu gancang tina motor servo sareng karakteristik tekanan minyak ngatur nyalira tina pompa minyak hidrolik, anu nyandak poténsi hemat énergi ageung, sareng énergi tingkat hemat tiasa ngahontal dugi ka 30% -80%.

Cekap

image44
image45

Laju réspon gancang sareng waktos responsna pondok tina 20ms, anu ningkatkeun kagancangan réspon sistem hidrolik.

Precision

Laju réspon gancang ngajamin akurasi muka sareng nutup, akurasi posisi tiasa ngahontal 0.1mm, sareng posisi posisi posisi khusus akurasi tiasa ngahontal ± 0,01mm.

Modél algoritma PID presisi tinggi, réspon tinggi mastikeun tekanan sistem anu stabil sareng turun naek tekanan kirang ti ± 0,5 bar, ningkatkeun kualitas produk.

Perlindungan lingkungan

Noise: Sora rata-rata sistem servo hidrolik nyaéta 15-20 dB langkung handap tina pompa variabel asli.

Suhu: Saatos sistem servo dianggo, suhu minyak hidrolik diréduksi sacara umum, anu ningkatkeun umur segel hidrolik atanapi ngirangan kakuatan tina cooler.

Alat Kasalametan

frame-1

Poto-Kaamanan Pangawal Éléktrik Poto-Listrik

frame-2

Ngageser Ngonci dina TDC

frame-3

Stand Operasi Dua Tangan

frame-4

Sirkuit Asuransi Pendukung Hidrolik

frame-5

Perlindungan Overload: Valve Kasalametan

frame-6

Alarm Tingkat Cair: Tingkat minyak

frame-7

Perhatosan suhu minyak

frame-8

Masing-masing bagian listrik ngagaduhan perlindungan anu kaleuleuwihi

frame-9

Blok kaamanan

frame-10

Kacangan konci disayogikeun pikeun bagian anu tiasa dialihkeun

Sagala aksi pers ngagaduhan fungsi interlock kaamanan, sapertos meja kerja anu tiasa dipindahkeun moal jalan kecuali bantal balik ka posisi awal. Geser teu tiasa mencét nalika méja gerak anu dipindahkeun mencét. Nalika operasi konflik lumangsung, alarem ditingali dina layar sentuh sareng nunjukkeun naon konflikna.

Sistem Hidrolik

image56

1. Tangki minyak parantos disetél sistem panyaring pendinginan paksaan (parangkat pendingin cai tipe pelat industri, mendingan ku cai sirkulasi, suhu minyak≤55 ℃, pastikeun mesin tiasa teras-terasan mencétan 24 jam.)

2. Sistem hidrolik ngadopsi sistem kontrol klep kartrid terpadu kalayan gancang réspon gancang sareng efisiensi transmisi tinggi.

3. Tangki minyak dilengkepan saringan hawa pikeun komunikasi sareng luar pikeun mastikeun yén minyak hidrolik henteu tercemar.

4. Patalina antara klep keusikan sareng tanki bahan beuleum nganggo sendi anu fleksibel pikeun nyegah geter tina dikirimkeun ka tanki bahan beuleum sareng lengkep ngabéréskeun masalah kabocoran minyak.

image57

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Sistem kontrol hidrolik

    Pompa Minyak

     composite hydraulic press (9)

    USA PARKER

     composite hydraulic press (9)

    Motor Servo

     composite hydraulic press (9)

    FASA

     composite hydraulic press (9)

    Sensor tekenan

     composite hydraulic press (9)

    Swiss TRAFAG

     composite hydraulic press (9)

    Tekanan Gage

     composite hydraulic press (9)

    SYCIF

     composite hydraulic press (9)

    Klep kartrid

     composite hydraulic press (9)

    Rexroth

     composite hydraulic press (9)

    Segel

     composite hydraulic press (9)

    Jepang NOK

     composite hydraulic press (9)

    Nyaring

     composite hydraulic press (9)

    LEEMIN

     composite hydraulic press (9)

    Silinder

     composite hydraulic press (9)

    ZHENGXI

     composite hydraulic press (9)

    Pangukur tingkat

     composite hydraulic press (9)

    LEEMIN

     composite hydraulic press (9)

    Klep Cooler / PROP / klep servo

    Pilihan

    Rexroth

     composite hydraulic press (9)
    Sistem kontrol listrik

    Supir Servo

     composite hydraulic press (9)composite hydraulic press (9)

    FASA

     composite hydraulic press (9)

    PLC

     composite hydraulic press (9)

    Siemens

     composite hydraulic press (9)

    HMI

     composite hydraulic press (9)

    Siemens

     composite hydraulic press (9)

    Ngalihkeun catu daya

     composite hydraulic press (9)

    Hartosna

     composite hydraulic press (9)

    Alat-alat listrik volt low

     composite hydraulic press (9)

    Schneider / CHNT

     composite hydraulic press (9)composite hydraulic press (9)

    Sensor pamindahan (opsional)

     composite hydraulic press (9)

    NOVO / MIRAN

     composite hydraulic press (9) composite hydraulic press (9) composite hydraulic press (9)
    Sistem pneumatik

    Klep Pneumatik

     composite hydraulic press (9)composite hydraulic press (9)

    SMC

     composite hydraulic press (9)
    Controll suhu kapang

    Kontrol suhu kapang (tiis, panas)

     composite hydraulic press (9)

    OUNENG

     composite hydraulic press (9)
  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk