pencét hidrolik komposit

  • Composite SMC BMC hydraulic press

    Pencét hidrolik SMC BMC komposit

    Mesin pencét hidrolik kami cocog pikeun nyetak bahan komposit:
    Komponén SMC (Lambaran Mold Sanyawa)
    Komponén BMC (Bulk Mould Compound)
    Komponén RTM (Resin Transfer Molding)
    Sistem anu béda dianggo, gumantung kana sarat komponén sareng prosés produksi. Hasilna: Pangalusna kualitas bagian sareng reliabilitas produksi maksimal - pikeun épisiénsi ékonomi anu langkung ageung sareng produktivitas maksimum.