Taros Kami

Chengdu Zhengxi Hidrolik Equipment Manufaktur Co., Ltd.

Alamat

No.1698, Zhihui Avenue,

Kacamatan Qingbaijiang,

Chengdu Cina.

Telepon

+86 028 67999198

whatsapp : +86 15102806197

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami