Sejarah urang

1956

1956

Ngadamel ngawangun salaku perusahaan mesin anak SCWG, milik nagara

2007 Feb.

2007 Pébruari

Ngadegkeun Haonan Hidrolik Reseach Department

2008 Dec.

2008 Désémber

Sét mimiti pencét hidrolik parantos diwangun.

2009 Jan.

2009 Jan.

Ganti nami janten Chengdu Zhengxi hidrolik peralatan manufaktur Co., Ltd sareng ngajantenkeun perusahaan swasta.

2009 July

2009 Juli

ISO9001 Certified: 2008 Sistem sertifikasi kualitas internasional

2011

2011

Angkat 10+ patén-patén dina pencét hidrolik

2012 July

2012 Juli

Pesenan Internasional Mimiti ti luar negeri

2014 Oct.

2014 Okt.

Ningkatkeun luas pepelakan janten 9000SQM, mesin presisi ningkat kana 60 sét

2015 Dec.

2015 Des

Diriksa sacara mandiri 3500Ton Gratis penempaan hidrolik pencét dilebetkeun, perusahaan anu munggaran & ngan ukur di Propinsi Sichuan tiasa ngawangun mesin sapertos kitu.

2016

2016

Ngadegkeun ZHENGXI ROBOT CO., LTD pikeun nyayogikeun solusi lengkep garis otomatis.

2017 Aug.

2017 Aug.

Sistem servo pikeun pencét hidrolik ngahontal tingkat anu ngarah di Cina, akurasi stroke ngahontal + -0.01mm, tekanan akurasi 0,05Mpa.

2020

2020

Tutuwuhan anyar 48000SQM.