Prosés produksi

production_process (2)

01 Desain

Ngagunakeun Gambar CAD LENGKAP,
2D atanapi 3D desain pers kualitas luhur
anu minuhan persetujuan spésifikasi
sarat ku konsumén

production_process (3)

02 Motong

Motong (motong otomatis CNC)
ku Tata Letak Gambar 2D CAD
anu dirancang numutkeun spésifikasi
disatujuan ku konsumén

production_process (4)

03 Las

Ngalaksanakeun ngagiling sareng cabut
elemen ngahalangan operasi, skala, slag
jeung las séjén ku ngagunakeun
rod las anu parantos ditangtoskeun (CO2 WIRE)

production_process (5)

04 Ngahias

Ningkatkeun réduksi résidu résidu
sareng kualitas bahan tina bagian las
ku anil (perlakuan panas)

production_process (6)

05 Ditémbak

Operasi pikeun miceun skala pabrik sareng
kokotor dina permukaan pikeun
kualitas luhur pers (AIR SHOT BLAST)

production_process (7)

06 Ngolah

Laksanakeun operasi prosés saluyu
kalayan bahan, dimensi, kasabaran,
sareng katerangan anu ditangtukeun dina desain
spésifikasi. (CNC BORING, PLANER)

production_process (8)

07 Majelis

Paningkatan Gambar Asing sareng
pamutahiran kualitas produk ku ngalakukeun
pipa, kabel, perakitan, operasi uji
sareng cét padamelan numutkeun spésifikasi

production_process (9)

08 Pakét

Operasi bungkusan salaku persiapan
pikeun karusakan, waterproof, Uap-buktina,
maling, kaleungitan, suhu, sareng korosi
ku pangaruh produk

production_process (10)

09 Pangiriman

Nganteurkeun produk ku ngirim

kandaraan angkutan anu merenah

saatos mariksa blok-spésifik

beurat produk pers.

production_process (1)

10 E&C

Ngalaksanakeun pipa, kabel, rakitan
sareng operasi nalika dipasang
numutkeun spésifikasi supados nyayogikeun
pencét kualitas luhur pikeun nasabah