Kontrol Kualitas

Kontrol Kualitas

Pabrik pencét hidrolik Chengdu Zhengxi pinuh ngalaksanakeun sistem kualitas ISO9001 sareng mastikeun ngalaksanakeun tilu pamariksaan dina produksi, nyaéta pamariksaan bahan baku, pamariksaan prosés, sareng pamariksaan pabrik; ukuran sapertos pamariksaan diri, silih pamariksaan, sareng pamariksaan khusus ogé diadopsi dina prosés sirkulasi produksi pikeun mastikeun kualitas produk. Pastikeun yén produk anu sanés henteu ninggali pabrik. Ngatur produksi saluyu sareng sarat pangguna sareng standar nasional anu relevan, nyayogikeun produk, sareng mastikeun yén produk anu disayogikeun mangrupikeun produk anu énggal sareng henteu dianggo, sareng didamel nganggo bahan baku sareng téknologi canggih pikeun mastikeun yén kualitas produk, spésifikasi sareng performa saluyu sareng syarat pangguna. Barangna kedah diangkut dina cara anu pas, sareng bungkus sareng nyirianna kedah sesuai sareng standar nasional sareng syarat pangguna.

Kawijakan Kualitas, Tujuan, Komitmen

Kawijakan Kualitas

Palanggan heula; kualitas heula; kontrol prosés ketat; nyiptakeun mérek kelas munggaran.

Tujuan Kualitas

Tingkat kepuasan pelanggan ngahontal 100%; laju pangiriman tepat waktu ngahontal 100%; pendapat pelanggan diolah sareng dikonsumsi 100%.

Kualitas Kadali

Bengkel Produksi Salah

1. Sistem kualitas: Dina raraga épéktip sacara épéktip pikeun mangaruhan téknologi produk, manajemén sareng tanaga pikeun nyegah sareng ngaleungitkeun produk anu henteu berkualitas, perusahaan parantos nyiptakeun dokumen sistem kualitas sacara terencana sareng sistematis, sareng sacara ketat nerapkeunana pikeun ngajamin kualitas Sistem tetep efektif .

2. Desain desain: pikeun mastikeun yén desain produk sareng pamekaran direncanakeun sareng dilaksanakeun numutkeun prosedur kontrol desain pikeun mastikeun yén produk éta cocog sareng standar nasional sareng syarat pangguna anu relevan.

3. Kontrol dokumén sareng bahan: Dina raraga ngajaga kalengkepan, akurasi, keseragaman sareng efektivitas sadaya dokumén sareng bahan anu aya hubunganana sareng kualitas perusahaan, sareng pikeun nyegah panggunaan dokumén anu henteu leres atanapi henteu valid, perusahaan mastikeun ngontrol dokumén sareng bahan.

4. Mésér:Dina raraga minuhan sarat kualitas produk akhir perusahaan, perusahaan ketat ngatur pengadaan bahan baku sareng bantu sareng bagian luar. Kontrol ketat dina verifikasi kualifikasi supplier sareng prosedur pengadaan.

5. idéntifikasi produk:Dina raraga nyegah bahan baku sareng bantu, bagian outsourcing, produk semi-réngsé sareng produk réngsé tina dicampurkeun dina produksi sareng sirkulasi, perusahaan parantos nangtoskeun cara nyirian produk. Nalika sarat dilacak ditetepkeun, unggal produk atanapi angkatan produk pasti unik dicirikeun.

6. Kontrol prosés: Perusahaan sacara efektif ngatur unggal prosés anu mangaruhan kualitas produk dina prosés produksi pikeun mastikeun yén produk akhir nyumponan sarat anu parantos ditangtukeun.

7. Pamariksaan sareng tés: Pikeun mastikeun naha sababaraha barang dina prosés produksi nyumponan sarat anu parantos ditangtoskeun, pamariksaan sareng syarat uji parantos ditangtoskeun, sareng rékaman kedah disimpen.

A. Mésér pamariksaan sareng tés

B. Pamariksaan prosés sareng tés

C. Pamariksaan akhir sareng tés

8. Kontrol pamariksaan, pangukuran sareng alat uji: Dina urutan pikeun mastikeun akurasi pamariksaan sareng pangukuran sareng reliabilitas nilaina, sareng nyumponan sarat produksi, perusahaan netepkeun yén pamariksaan, pangukuran sareng alat uji kedah dikawasa, diparios sareng dilereskeun saluyu sareng peraturan.

Bengkel Produksi 2 (Lathe ageung)

1. Kontrol produk anu henteu mumpuni: Dina raraga nyegah pelepasan, panggunaan sareng pangiriman produk anu henteu berkualitas, perusahaan ngagaduhan peraturan anu ketat ngeunaan manajemén, isolasi sareng penanganan produk anu henteu mumpuni.

2. Ukuran anu leres sareng pencegahan: Dina raraga ngaleungitkeun faktor anu teu kualifikasi anu saleresna atanapi poténsial, perusahaan parantos ketat ngatur langkah-langkah koréksi sareng pencegahan.

3. transportasi, neundeun, bungkus, panyalindungan sareng pangiriman: Dina urutan pikeun mastikeun kualitas pembelian asing sareng produk réngsé, perusahaan parantos nyusun dokumén anu ketat sareng sistematis pikeun pananganan, panyimpenan, bungkus, panyalindungan sareng pangiriman, sareng ketat ngontrolana.