Pencét hidrolik hidrolik Ferrite otomatis

Komponén mesinna: pencét (kalebet pakét kawat magnet), stasiun pompa hidrolik, kabinet kontrol listrik, sistem suntikan sareng pergaulan, tank vakum; pigura kapang, otomatis kosong nyandak mesin.


Detil Produk

Pidéo

Merek komponén

Tanda Produk

Komponén mesinna: pencét (kalebet pakét kawat magnet), stasiun pompa hidrolik, kabinet kontrol listrik, sistem suntikan sareng pergaulan, tank vakum; pigura kapang, otomatis kosong nyandak mesin.

Spesifikasi Téknis Dasar

1) Sistem hidrolik servo pump pump digunakeun pikeun niiskeun minyak tekanan pikeun mastikeun tekanan, stabilitas sareng reliabilitas nalika pers dianggo teras-terasan salami lami;

2) Konsumsi énergi rendah sareng hemat daya. Konsumsi listrik sakabeh mesin sami sareng pers 150 ton, sareng kaluaran pergeseran 53% langkung seueur tibatan pers 150-ton;

3) Dasar kapang standar dibereskeun dina host, sareng bagian kapang anu kapang tiasa gancang dibongkar sareng digentos nalika kapang diganti, sareng dasar kapang sareng cetakan bebas;

4) Awak utama nyaéta waja lengkep (atanapi beusi cor) awak, sareng worktables luhur sareng handap, basa kapang, kawat magnetized inti dibungkus beusi, jsb sadayana bagian baja tuang. Kakuatan mékanis tinggi, struktur ci, aréa instalasi leutik, merenah pikeun nyokot kosong atanapi manual;

5) Satuan utama nyaéta struktur opat kolom, anu ngadopsi pakét kawat anu dipasang dina hawa luhur.

6) Ngadopsi layar toél sareng sénsor pikeun ngawujudkeun panganteur mesin-man, debugging merenah sareng gancang;

7) Komponén hidrolik stasiun pompa tekanan tinggi nganggo klep téknis Italia,

8) Nyugemakeun bubur eusi lemah-cai (34% eusi cai) suntikan otomatis, hisap stabil sareng andal

Kasus Perusahaan

image1
image2
image3

Parameter Mesin

Nami

Unit

Nilai

Modél

/

YF-230T

Kakuatan silinder luhur

KN

2300

Diaméter silinder luhur

mm

360

Stroke silinder luhur

mm

495

Kakuatan silinder handap

KN

1000

Diaméter silinder handap

mm

250

Stroke silinder handap

mm

145

Laju ram

Panutup

mm / s

180

Pendekatan Lalaunan

mm / s

2-10

Pencét lalaunan

mm / s

0.02-1.5 (bisa diatur)

Pencét gancang

mm / s

0,1-2,5 (tiasa diatur)

Balik deui

mm / s

90

Laju ngusir

Ngaluarkeun kaluar

mm / s

20

Balik deui

mm / s

35

Max. rohangan bébas méja kerja luhur sareng handap

mm

1080

Ukuran méja (panjang X lebar)

mm

1460 × 860

Paket kawat anu dipasang dina hawa anu dipasang dina luhur

/

Coil magnetizing hawa-tiis 100000ampere-péngkolan

Max. volume suntikan pompa suntikan

L

4.1

Max. ngamuat tina mixer

L

180

Total kakuatan tina sakabeh mesin

KW

65

Dasar kapang

/

550mm celah antara markas kapang, jangkungna 300mm

Waktos siklus

S

< 60

Tihang

composite hydraulic press (46)

Kolom pituduh (tihang) bakal didamel tina C45 baja penempaan panas sareng gaduh ketebalan palapis Chrome hese 0,08mm. Sareng ngalakukeun pengerasan sareng panyuburan.

Awak utama

Desain sakabeh mesin ngadopsi desain optimasi komputer sareng nganalisa kalayan unsur kawates. Kakuatan sareng kaku alatna saé, sareng penampilan na saé. Sadaya bagian dilas tina awak mesin dilas ku pelat waja baja kualitas luhur Q345B, anu dilas ku karbon dioksida pikeun mastikeun kualitas las.

image36

Silinder

Bagéan

Feature

Tong Silinder

  1. Dijieun ku 45 # baja palsu, quenching sareng tempering
  2. Grinding rupa saatos digulung

Rod Piston

  1. Didamel ku beusi tuang Chilled, quenching sareng tempering
  2. Beungeut digulung teras disalurkeun Chrome pikeun mastikeun karasa permukaan luhur HRC48 ~ 55
  3. Kasarasan 0.8

Segel

Ngadopsi cincin segel kualitas merek Jepang NOK

Piston

Ditungtun ku plating tambaga, tahan maké anu saé, mastikeun operasi jangka panjang silinder

Sistem Servo

1. Komposisi Sistem Servo

image37

Prinsip Kontrol Servo

Ruang luhur silinder utama dilengkepan sénsor tekanan, slide dilengkepan sénsor sensor perpindahan. Numutkeun kana sinyal umpan balik tekanan, sinyal umpan balik posisi, sinyal anu dipasihkeun, sinyal anu dipasihkeun sareng sinyal anu dipasihkeun kanggo ngitung kecepatan rotasi motor servo, pikeun ngontrol kaluaran pompa pikeun tekanan, kagancangan sareng kontrol posisi.

Pencét ngadopsi PID pikeun nyaluyukeun tekanan sareng posisina, ngalangkungan laju motor servo pikeun miheulaan kadali loop-tertutup. Ku nyaluyukeun kagancangan motor servo, éta tiasa ngendalikeun tekanan, kagancangan, posisi sareng parameter sanés pencét hidrolik, ku ngaleungitkeun klep kontrol tekanan, klep kontrol aliran sareng komponén sanés dina sirkuit kontrol hidrolik supados disederhanakeun.

3. Kaunggulan tina System Servo

Hemat énergi

image42
image43

Dibandingkeun sareng sistem pompa variabel tradisional, sistem pompa minyak servo ngagabungkeun karakteristik régulasi gancang henteu gancang tina motor servo sareng karakteristik tekanan minyak ngatur nyalira tina pompa minyak hidrolik, anu nyandak poténsi hemat énergi ageung, sareng énergi tingkat hemat tiasa ngahontal dugi ka 30% -80%.

Cekap

image44
image45

Laju réspon gancang sareng waktos responsna pondok tina 20ms, anu ningkatkeun kagancangan réspon sistem hidrolik.

Precision

Laju réspon gancang ngajamin akurasi muka sareng nutup, akurasi posisi tiasa ngahontal 0.1mm, sareng posisi posisi posisi fungsi khusus akurasi tiasa ngahontal ± 0,01mm.

Modél algoritma PID presisi tinggi, réspon luhur mastikeun tekanan sistem anu stabil sareng fluktuasi tekanan kirang tina ± 0,5 bar, ningkatkeun kualitas produk.

Perlindungan lingkungan

Noise: Sora rata-rata sistem servo hidrolik nyaéta 15-20 dB langkung handap tina pompa variabel asli.

Suhu: Saatos sistem servo dianggo, suhu minyak hidrolik diréduksi sacara umum, anu ningkatkeun umur segel hidrolik atanapi ngirangan kakuatan tina cooler.

Program

Komputer host industri multi-layar sadar kana parameter prosés anu utama sareng panyabab lepat pers, utamina kalebet inpormasi dasar ieu:

composite hydraulic press (48)

● KurvaMpa 、 ℃) ● Protéksi kecap akses ● Tampilan digital ● Kalacak data

composite hydraulic press (49)
Posisi platen, 0 dina posisi lengkep kabuka Timer otomatis

Knalpot hawa

Cure cycle, panggung dina program. Tekanan clamp

Laju

 

Alat Kasalametan

frame-1

Poto-Kaamanan Pangawal Éléktrik Poto-Listrik

frame-2

Ngageser Ngonci dina TDC

frame-3

Stand Operasi Dua Tangan

frame-4

Sirkuit Asuransi Pendukung Hidrolik

frame-5

Perlindungan Overload: Valve Kasalametan

frame-6

Alarm Tingkat Cair: Tingkat minyak

frame-7

Perhatosan suhu minyak

frame-8

Masing-masing bagian listrik ngagaduhan perlindungan anu kaleuleuwihi

frame-9

Blok kaamanan

frame-10

Kacangan konci disayogikeun pikeun bagian anu tiasa dialihkeun

Sagala aksi pers ngagaduhan fungsi interlock kaamanan, sapertos meja kerja anu tiasa dipindahkeun moal jalan kecuali bantal balik ka posisi awal. Geser teu tiasa mencét nalika méja gerak anu dipindahkeun mencét. Nalika operasi konflik lumangsung, alarem ditingali dina layar sentuh sareng nunjukkeun naon konflikna.

Sistem Hidrolik

image57

Fitur

1. Tangki minyak parantos disetél sistem panyaring pendinginan paksaan (mendingan ku chiller minyak, suhu minyak≤55 ℃ , pastikeun mesin tiasa teras-terasan mencétan 24 jam.)

2. Sistem hidrolik ngadopsi sistem kontrol klep kartrid terpadu kalayan gancang réspon gancang sareng efisiensi transmisi tinggi.

3. Tangki minyak dilengkepan saringan hawa pikeun komunikasi sareng luar pikeun mastikeun yén minyak hidrolik henteu tercemar.

4. Patalina antara klep keusikan sareng tanki bahan beuleum nganggo sendi anu fleksibel pikeun nyegah geter tina dikirimkeun ka tanki bahan beuleum sareng lengkep ngabéréskeun masalah kabocoran minyak.

5. pipa minyak hidrolik utamina didamel tina pipa waja seamless, sareng jalur minyak diaméterna ageung diapit. Sambungan pipa disambungkeun ku flange SAE sabisa-bisa. Mangrupikeun jinis las butut kalayan épék las anu saé sareng sacara efektif ngabéréskeun masalah kabocoran minyak anu disababkeun ku las goréng.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Sistem kontrol hidrolik

    Pompa Minyak

     permanent (2)

    HYTEK

     permanent (2)

    Motor Servo

     permanent (2)

    FASA

     permanent (2)

    Sensor tekenan

     permanent (2)

    IFM

     permanent (2)

    Tekanan Gage

     permanent (2)

    SYCIF

     permanent (2)

    Klep kartrid

     permanent (2)

    TAIFENG

     permanent (2)

    Segel

     permanent (2)

    Jepang NOK

     permanent (2)

    Nyaring

     permanent (2)

    LEEMIN

     permanent (2)

    Silinder

     permanent (2)

    ZHENGXI

     permanent (2)

    Klep éléktromagnétik

     permanent (2)

    Rexroth

     permanent (2)
    Sistem kontrol listrik

    Supir Servo

     permanent (2)permanent (2)

    Inovansi

     permanent (2)

    PLC

     permanent (2)

    Siemens

     permanent (2)

    HMI

     permanent (2)

    Siemens

     permanent (2)

    Ngalihkeun catu daya

     permanent (2)

    Hartosna

     permanent (2)

    Alat-alat listrik volt low

     permanent (2)

    Schneider / CHNT

     permanent (2)permanent (2)

    Kapindahan transduser

     permanent (30)

    NOVOTECHNIK

     permanent (31)
  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami