Produk

  • CNC Bending Machine

    Mesin Bending CNC

    Fitur mesin: 1. Brand anyar desain Éropa desain kalayan kecepatan luhur, presisi tinggi na kaku tinggi 2. Pigura dilas ku baja kakuatan tinggi, kalayan stabilitas anu langkung luhur sareng umur anu langkung lami 3. Ngagunakeun téknologi pompa servo pangénggalna, dianggo dina paménta ngahémat listrik sareng bahan bakar 4. Mibanda lingkungan interaksi manusa-komputer anu ramah, presisi kontrol tinggi sareng program anu merenah 5. Nganggo workbench kompensasi presisi tinggi integral, produkna langkung stabil parameter Mesin se ...
  • Nonstick pan Frying pan Cold forging hydraulic press

    Panci nonstick Panci ngagoréng Panci tiris penempa hidrolik pencét

    5000T tiis penempaan hidrolik pencét, utamina dianggo pikeun panci handapeun induksi, pot non-iteuk. Dina tekenan, pencét dua logam babarengan. Panci dua kali handap ngahubungi lapisan sumber panas sareng mindahkeun panas gancang, anu tiasa ngadamel sebaran panas sareng suhu seragam. Lapisan dina jero panci lemes, tahan pakai, henteu gampang karat, sareng moal ngahasilkeun sanyawa anu ngabahayakeun kasihatan manusa
  • Hot Forging Hydraulic Press

    Panas Pencét Hidrolik Pencét

    Forging panas dilakukeun di luhur suhu recrystallization logam. Ningkatkeun suhu tiasa ningkatkeun palastik tina logam, anu kondusif pikeun ningkatkeun kualitas internal tina bahan damel sareng janten sesah pikeun rengat. Suhu tinggi ogé tiasa ngirangan résistansi deformasi tina logam sareng ngirangan ton ton mesin penempaan anu diperyogikeun.
  • Composite SMC BMC hydraulic press

    Pencét hidrolik SMC BMC komposit

    Mesin pencét hidrolik kami cocog pikeun nyetak bahan komposit:
    Komponén SMC (Lambaran Mold Sanyawa)
    Komponén BMC (Bulk Mould Compound)
    Komponén RTM (Resin Transfer Molding)
    Sistem anu béda dianggo, gumantung kana sarat komponén sareng prosés produksi. Hasilna: Pangalusna kualitas bagian sareng reliabilitas produksi maksimal - pikeun épisiénsi ékonomi anu langkung ageung sareng produktivitas maksimum.
  • Metal powder forming hydraulic press

    Bubuk logam ngabentuk pencét hidrolik

    Pencét hidrolik metalurgi bubuk disebut ogé bubuk garing ngabentuk pencét hidrolik. Rangkaian tekenan hidrolik ieu biasana hidrolik, kalayan gancang ngabentuk, konsumsi kakuatan rendah, struktur produk seragam sareng kakuatan anu saé.
  • Automatic Ferrite Magnetic Hydraulic Press

    Pencét hidrolik hidrolik Ferrite otomatis

    Komponén mesinna: pencét (kalebet pakét kawat magnet), stasiun pompa hidrolik, kabinet kontrol listrik, sistem suntikan sareng pergaulan, tank vakum; pigura kapang, otomatis kosong nyandak mesin.
  • Salt block hydraulic press

    Pencét uyah pencét hidrolik

    ZHENGXI HYDRAULIC desain khusus pencét hidrolik Yz 79 pikeun BLOK GARAM. Mesin urang dicirikeun ku operasi anu stabil sareng gancang gancang, anu tiasa ngahontal siklus tunggal 15 detik, sareng asesoris anu dianggo ku mesin tiasa langkung tahan kana korosi. Éta cocog pikeun produksi masal blok uyah
  • door embossing machine

    mesin embossing panto

    Mesin ieu utamina cocog pikeun embossing panto logam. Alat-alatna ngagaduhan sistem anu kaku sareng presisi tinggi, hirup tinggi sareng reliabilitas tinggi. Prosés embossing pikeun bagian lambar logam minuhan 3 pergeseran / produksi dinten ..
  • 4 column deep drawing hydraulic press

    Pencét hidrolik gambar 4 kolom jero

    Mesin pencét teken 4 kolom jero utamina cocog pikeun prosés bagian lambar logam sapertos manjang, bending, crimping, forming, blanking, punching, correction, sareng sajabana, sareng utamina dianggo pikeun manjang gancang sareng ngabentuk lambar logam.
  • H frame metal deep drawing hydraulic press

    H pigura logam jero teken pencét hidrolik

    Mesin pencét teken jero pigura H khususna cocog pikeun prosés bagian lambar logam sapertos manjang, bending, crimping, forming, blanking, punching, correction, sareng sajabana, sareng utamina dianggo pikeun manjang gancang sareng ngabentuk lambar logam.
    Mesin pencét dirancang salaku H-frame dirakit anu ngagaduhan kaku sistem anu paling saé, presisi tinggi, umur panjang sareng reliabilitas anu luhur, sareng dianggo pikeun mencét bagian-bagian lambar logam sareng tiasa nyumponan paménta produksi dina 3 pergeseran / dinten.
  • Automatic SMC Production Line SMC machine sheet molding compound

    Sacara otomatis SMC Line Produksi SMC saringan lambar cetakan sél

    1. Sistem kontrol dikawasa ku program PLC, anu tiasa ngawujudkeun pamuatan otomatis.
    2. résin munggaran dilebetkeun numutkeun jumlah rumus anu diatur ku program, sareng sacara otomatis dieureunkeun nalika jumlah rumus parantos kahontal, teras otomatis dieureunkeun nalika agén panyusutan anu low dilebetkeun kana jumlah formula.
  • Automatic production line

    Garis produksi otomatis

    Mesin ieu utamina cocog pikeun bahan cetakan komposit; alat-alat na ngagaduhan sistem anu kaku sareng presisi tinggi, hirup tinggi sareng reliabilitas tinggi. Prosés pikeun pérs panas ngabentuk sadayana ngahasilkeun 3 pergeseran / dinten.