Pencét tiris hidrolik pencét

  • Nonstick pan Frying pan Cold forging hydraulic press

    Panci nonstick Panci ngagoréng Panci tiris penempa hidrolik pencét

    5000T tiis penempaan hidrolik pencét, utamina dianggo pikeun panci handapeun induksi, pot non-iteuk. Dina tekenan, pencét dua logam babarengan. Panci dua kali handap ngahubungi lapisan sumber panas sareng mindahkeun panas gancang, anu tiasa ngadamel sebaran panas sareng suhu seragam. Lapisan dina jero panci lemes, tahan pakai, henteu gampang karat, sareng moal ngahasilkeun sanyawa anu ngabahayakeun kasihatan manusa